Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Βάσει της διάταξης της παρ. 2 του άρθρου 69 του Ν. 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€ με Φ.Π.Α. πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό μέσο (κάρτα πληρωμών, τραπεζική κατάθεση κλπ) εκτός εάν άλλως προκύψει από νεώτερο νόμο.

1. Μετρητοίς, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας και για παραγγελίες έως 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.

2. Με κάρτα, στην έδρα μας: Για παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα μας. Το κατάστημα διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμώνPOS (VISA, Mastercard, Maestro, εκτός American Express και Diners).

3. Με αντικαταβολή: Για αποστολές με ACS COURRIER και για παραγγελίες έως 200€ χωρίς Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας στο ταχυδρομείο ή στον μεταφορέα, με την παραλαβή του δέματος.

4. Με κατάθεση σε τράπεζα (e-banking ή φυσικό κατάστημα): Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με ACS COURRIER, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τράπεζα. Η πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι υποχρεωτική για:

  • Για αποστολές με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής).
  • Για παραλαβή από το κατάστημα ή για αποστολή με μεταφορικά μέσα Stradon (μόνο για εντός Αττικής) και για παραγγελίες άνω των 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α.Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε φυσικό κατάστημα ή ηλεκτρονικά (web banking), σε μία εκ των δύο από τις παρακάτω τράπεζες:Προσοχή: Η πληρωμή σε τράπεζα μπορεί να γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων από το τμήμα πωλήσεων.

Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ-ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΙΒΑΝ: GR2601101880000018800184220

Αν η κατάθεση δεν γίνει σε κάποια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος, επιβαρύνει τον εντολέα – επιλογή: OUR. Αν γίνει επιλογή από κοινού SHA και όχι OUR για τα έξοδα συναλλαγής, ισχύει επιπλέον χρέωση 4€. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε είναι το ποσό της παραγγελίας σας συν την τραπεζική επιβάρυνση των 4€.

5. Μετρητοίς, στο χώρο σας: Για αποστολές με μεταφορικά μέσα της Stradon και για παραγγελίες από 100€ έως 403,23€ χωρίς Φ.Π.Α., πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας μετρητοίς κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο σας. Μόνο για εντός Αττικής.

Ελάχιστη παραγγελία προϊόντων για αποστολές:

  • 20€ χωρίς Φ.Π.Α. για ταχυμεταφορικές (courier) ή για πρακτορείο μεταφορών (μόνο για εκτός Αττικής) ή για ΕΛ.ΤΑ.
  • 100€ χωρίς Φ.Π.Α. για μεταφορικά μέσα Stradon (μόνο για εντός Αττικής).

Μέγιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα:

  • 2.500€ χωρίς Φ.Π.Α. Για  μεγαλύτερες παραγγελίες, καλέστε στο 2110123871.

Για συνολικές αγορές προϊόντων άνω των:

  • Άνω των 100€ πλέον Φ.Π.Α., τα έξοδα αποστολής με ACS COURRIER, τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.